Bulletstorm Alana, Gears of War Bedava

Gears of War efsanesi Xbox 360'a çıkışından sonra PC'ye de gelmişti
18.02.2011 02:12 Levent Polater

 
    Microsoft'tan Bulletstorm için kaçırılmaması gereken bir fırsat. Games for Windows servisiyle PC oyuncularına bundan önce harika kampanyalar sunan MS, şimdi de Bulletstorm için promosyon duyurusu yaptı.
 
   Bulletstorm'u alana orjinal Gears of War'un hediye edileceği duyuruldu. Böylelikle FPS severler tek fiyata 2 harika Epic oyununun tadını çıkarabilecekler. 22 Şubat'ta başlayacak olan bu kampanya 8 Mart'a kadar sürecek.
 
    People Can Fly oyunu olan Bulletstorm'un etiket fiyatı Games for Windows'ta 59.99 dolar iken Gears of War'un fiyatı 19.99 dolar. Bu kampanya ile birlikte 59.99 dolar vererek Gears of War'u bedavaya alabileceksiniz. Bence mantıklı!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bulletstorm Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler