Bulletstorm Remaster PS4, Xbox One ve PC için Brezilya'da Listelendi

30.09.2016 00:53 Gazali Çetinkaya

 
 
   Bu nesilde fazlasıyla görmeye alıştığımız remaster oyunların arasına bir yenisi daha eklenecek gibi görünüyor. Brezilya Derecelendirme Kurumu, Bulletstorm: Full Clip Edition adlı oyunu PlayStation 4, Xbox One ve PC için listeledi.
 
   Listelemenin detaylarında ise sadece oyunun dağıtıcılığını Gearbox Software'in yaptığı ve oyunun belirtilen platformlara 2017 yılında çıkış yapacağı yazıyor.
 
   Bulletstorm, 2011 yılında PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çıkış yapmıştı ve oldukça da keyifli bir oyundu. Daha öncesinde de remaster olarak geleceği söylenen Bulletstorm için henüz bir resmi açıklama yapılmış değil. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bulletstorm Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler