Bulletstorm'daki Silahları Bu Videoda İnceliyoruz

Minigun, düşmanları 'mermi manyağı' yapmanızı sağlayacak.
15.01.2011 13:32 Levent Polater

 
    Yepyeni bir Bulletstorm geliştirici günlüğü yayında. Bu oyun her yeni çıkan videosunda daha da çekici bir hal almayı başarıyor. Bu seferki yapımcı günlüğü ise emin olun önceki videolardan aşağı kalmıyor.
 
    Yapımcı kadrosundan Cliff Bleszinski, Tanya Jessen ve John Liberto'nun biraz makara biraz da ciddi bir şekilde oyundaki silahları ve multiplayer modları olan Anarchy ve Echoes'u anlattıkları bu yeni geliştirici günlüğüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
    26 Ocak'ta çıkacak olan demosuyla birlikte oyundaki Echo modunu oynama şansı bulacağınız Bulletstorm'daki silahların kendine özgün olduklarını yeni videoda daha iyi anlayabiliyoruz. 'skillshot' sistemiyle düşmanları öldürürken "Nasıl daha fazla puan alabilirim?" şeklinde düşünerek infaz gerçekleştirmeye çalışacağınız Bulletstorm, farklı oynanış dinamikleriyle çok dikkat çekiyor.
 
    Bulletstorm - Weapons & Echoes + Anarchy Mode Video Linki
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bulletstorm Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 4 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 4 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler