Bulletstorm'un Demosundan Ayrıntılar

Eğlence mi? Bulletstorm'da fazlasıyla bulunacak.
19.01.2011 15:58 Alkan Adakaner


    Electronic Arts, Bulletstorm'un demosu ile ilgili yeni ayrıntıları açıkladı. Gelen bilgilere bakacak olursak demoyu oynayanların tam sürümün zevkini kaçar diye endişelenmelerine gerek yok.
 
      Bulletstorm'un demosu Echo modundan bir parçayı içerecek,  oyuncular yıkılmış binaların arasında ölü cennet olarak bilinen Stygia'da eski Dead Echo liderli Grayson Hunt'ı yönetecekler. Demo ile ilgili en önemli açıklama ise bazı diyalogların tam sürümün keyfini kaçırmaması için silinecek olması oldu.
 
      Yine de demonun çok kısıtlı içeriğe sahip olduğunu sanmayın, çünkü 45'ten fazla Skill Shot'ı görme şansımız olacak. Demonun 25 Ocak'ta Xbox Live'da 26 Ocak'ta ise Playstation Network'te olması bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bulletstorm Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler