Bulletstorm'un İlk Videosu Yayınlandı

13.05.2010 16:59 Alkan Adakaner


     Epic Games'e bağlı People Can Fly tarafından geliştirilen Bulletstorm'un ilk videosu yayınlandı. Painkiller'ın da geliştiricisi olan People Can Fly karşımıza çok hızlı ve kanlı bir oyunla çıkacak gibi görünüyor.
 
     Unreal Engine kullanılarak geliştirilen Bulletstorm grafiksel olarak hayli iddialı. 26. yüzyılda geçen oyunda Grayson Hunt'ın hikayesi ele alıyor. Hunt'ın görevi binlerce kişinin ölümünden sorumlu olduğu söylenen bir adama süikast düzenlemek. Bu görevi yerine getirmeyen adamımızın başına gelmedik kalmıyor tabi.
 
     Oyunun videosunda da görebileceğiniz gibi rakiplere tekme atıp havaya kaldırdıktan sonra silahımızla paramparça etme olayı gerçekten etkileyici. Onlarca çılgın silahla düşmanlarımızı toz haline getirebileceğimiz oyun özellikle Painkiller hayranları tarafından çok beğenilecek.





İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bulletstorm Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler