Bulmaca Macera Oyunu Sunday Gold'un Çıkış Tarihi Açıklandı

11.08.2022 14:51 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Team17 ve geliştirici BKOM Studios, point and click sıra tabanlı macera oyunu Sunday Gold'un 13 Eylül'de Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oynaması ücretsiz giriş bölümü şu anda mevcut.
 
Oyunun açıklaması şu şekilde: 
 
Odadan kaçış tarzında bulmacaların, sıra tabanlı savaşın ve karanlık ara sahnelere sahip bir hikâyeyle birbirine bağlı RYO mekaniklerinin benzersiz bir karışımını tecrübe et. 
 
Bir zamanlar hareketli ve hayat dolu olan Londra şehri, karanlık ve kasvetli bir durumda. İşsizlik ve evsizlik sorunları, tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Etik sınırlar zorlanıyor ve yozlaşmış milyarder Kenny Hogan, kötülük peşinde.

Kenny Hogan'ın planlarını alt üst edip ona diz çöktürmek; Frank, Sally ve Gavin'den oluşan bir grup suçlunun elinde. Fakat bu basit bir iş değil ve yolda belirli engellerle karşılaşacaklar… 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sunday Gold Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler