Bulmaca Oyunu Baba is You 13 Mart'ta Switch ve PC için Çıkacak

20.02.2019 20:34 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Hempuli Oy, bulmaca oyunu Baba is You'nun 13 Mart'ta Switch ve PC (Steam, Humble Store, itch.io) için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Baba Is You, oynadığın kuralları değiştirebildiğin ödüllü bir puzzle oyunudur. Her bölümde, kurallar kendini etkileşime girebildiğin bloklar olarak gösterir; onlari manipüle ederek kurallari değistirebilir ve beklenmedik etkileşimlere yol açabilirsin! Blokları basitçe iterek kendini taşa dönüştürebilir,çimenleri sıcak engellere çevirebilir, ve hatta gerçeklestirmen gereken hedefi tamamen değiştirebilirsin.
 
Oyun, oyuncuyu kuralları anlamaya ve akıllıca manipüle etmeye iten ve objelerle sinsice etkileşmeye zorlayan, oyunun mekanikleriyle deneyselleşen 200'ün üzerinde bölüm bulunmaktadır.
 
Oyun esas olarak Nordic Game Jam için üretilmiş ve kazanmıştır. Baba Is You Independent Games Festival 2018'de Tasarimda Mükemmeliyet ve En İyi Öğrenci Oyunu ödüllerini kazanmıştır. Ayrıca Seamus McNally Büyük ödülünün de dahil olduğu iki kategoride finale kalmıştır. Oyun, Clickteam tarafından üretilen Multimedia Fusion 2 kullanılarak yapılmıştır. 

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Baba Is You Platformlar: PC Geliştirici: Hempuli Oy Dağıtıcısı: Hempuli Oy Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 13 Mart 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 8 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 8 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 9 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler