Bulmaca Oyunu Unmechanical: Extented'ın PS4 ve PS3 Çıkış Tarihi Açıklandı

20.01.2015 19:36 Ömür Gencer


        The Impossible Game ve Jet Car Stuntss gibi eğlenceli oyunların geliştiriciliğini üstlenen oyun firması Grip Games bildiğiniz gibi son olarak Unmechanical: Extended adında bir bulmaca oyunu duyurmuştu. Firma bugün playstation.blog üzerinden yayınladığı açıklamayla oyunun PS4 ve PS3 çıkış tarihini duyurdu.
 
       Belirtilene göre Unmechanical: Extended, PlayStation 4 ve PlayStation 3 için 10 Şubat'ta çıkış yapacak. Oyunun Xbox One sürümünün çıkış tarihi hakkında kesin bir tarih verilmese de 2015'in ilk çeyreğinde çıkış yapacağını belirtelim. Oyunun PlayStation konsolları arasında cross-buy özelliğini destekliyor. Yani oyunu bir kez satın aldığınızda hem PS4 hem de PS3 üzerinde oynayabileceksiniz. Son olarak oyunun 10 dolar karşılığında satılacağını söyleyelim.
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Exit 8'in Devamı Platform 8 Çıktı: Uzak Doğu Temalı Korku 01 Haziran Oynaması Ücretsiz Aksiyon Rol Yapma Oyunu Ballad of Antara Duyuruldu 01 Haziran Little Nightmares 3 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 01 Haziran Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 01 Haziran Infinity Nikki'den Yepyeni Oynanış Fragmanı Geldi 01 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler