Bulmaca Oyunu Zorya: The Celestial Sisters'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

22.11.2021 11:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı TLM Partners ve geliştirici MadLife Divertissement, co-op bulmaca oyunu Zorya: The Celestial Sisters'ın 8 Şubat 2022'de Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Partnerinle birlikte iletişim kurabileceğiniz ve iş birliği yapabileceğinizi kanıtlamanız gereken, bulmacalarla dolu bir maceraya atıl.

Gölgeler: Ortamda oluşan gölgelerden geçerek ilerle. Solveig, günün zamanını kontrol ederek yeni yollar yaratıp her iki oyuncuya da yeni alanlara erişim verir.
Güneş Enerjisi: Solveig karakteriyle güneş enerjisini kullanarak düşmanları alt et ve oyun boyunca karşına çıkan bulmaca ögelerini aktive et. Güneş enerjisini yalnızca düşmanlar ve güneş ışığı altındaki ögeler söz konusuysa kullanabilirsin.
Rüzgâr Gücü: Aysu karakteriyle düşmanlarını ve bulmaca ögelerini rüzgâr gücüyle güneş ışığına doğru it ve Solveig'e yardımcı ol.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1332150/Zorya_The_Celestial_Sisters/
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler