Bulmaca Platform Oyunu Degrees of Separation Yarın Çıkıyor

13.02.2019 19:49 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Modus Games ve geliştirici Moondrop iki boyutlu bulmaca platform oyunu Degrees of Separation'ın çıkış fragmanını yayınladı.

Hikayesi tecrübeli video oyunu tasarımcısı ve yazarı Chris Avellone tarafından yazılan Degrees of Separation 14 Şubat'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Degrees of Separation, içerisinde ikilimiz Ember ve Rime'ın engellerin üstesinden gelmek amacıyla sıcağı ve soğuğu yönlendirmek için zıt güçlerini kullanmak zorunda oldukları 2D bir bulmaca platform oyunudur. El ele vererek birbirleri ve dünyalarının kaderleri hakkında daha fazla şey öğrenecekler.
 
Temel Özellikleri
 
2D Macera Platform Oyunu
Birbirine zıt sıcaklıkların görünüşlerine dayalı derin sürükleyici sanat tarzıyla güzel tasarlanmış 2D dünyaları deneyimle.
 
Yenilikçi Öykü Anlatımı
Kahraman ikilimiz Ember ve Rime'ın potansiyelini keşfet ve ünlü video oyun yazarı Chris Avellone tarafından anlatılan karmaşık hikayeyi takip et.
 
Çevresel Bulmacalar
Farklı dünyalarda gezin ve durumları ve çevrelerini organik olarak değiştirmek için karmaşık bulmacaları çöz.

Co-op Oynanış
Hem tek tek hem de takım olarak pek çok farklı şekillerdeki çevreyle etkileşimde bulunmak için Ember ve Rime'ın güçlerinden hem tek oyunculu hem de işbirliğiyle çoklu oyunculu olarak yararlan.
 
Çizgisel Olmayan Seviyeler
Her biri yeni bir oyun mekaniği sunan, birlikte oyun, anlatım ve karakter gelişimi oluşturan farklı manzaralar arasında geçiş yap.  
 
Hem tek başına hem de co-op oynanacak şekilde geliştirilen bu oyunda oyuncular, sektörde dokunaklı sesiyle herkesin tanıdığı Chris Avellone'un anlatımıyla karşılaşacaklar. Ember'in sıcağı ve de Rime'ın soğuğu kontrol etmesiyle, çiftimiz güçlü kuvvetli rüzgarlar, donmuş nehirler, kontrollü patlayıcılar ve daha pek çok şey oluşturmak ve bir çok ayrı dünyada çeşitli bulmacalar çözmek için eşsiz yeteneklerini ayrı ayrı ve bir arada kullandıkça güzel manzaralar canlı hale gelir. Eşsiz yetenekleriyle ikilimiz, macera ve ilişkilerinin pek çok farklı aşamasında birbirlerine güvenmeyi öğrenecekler. 


Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Degrees of Separation Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Moondrop Dağıtıcısı: Modus Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 14 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler