Bungie, Destiny için Sabırlı Olunmasını İstiyor

30.04.2013 08:34 Alkan Adakaner


     Bungie tarafından 2013 yılında piyasaya çıkmayacağı açıklanan (muhtemelen 2014'te) Destiny adlı FPS oyununu bekleyen firmanın hayranları oldukça sabırsız. Bungie de bu durumdan rahatsız olmuş olacak ki şöyle bir açıklama yaptı:
 
     "Şu ana kadar gördüğünüz herşey hala yapım aşamasında olan şeylerdi. Oyunun tamamlamak için hala yapılması gereken çok iş var. İşte bu nedenle beklemelisiniz dostlar. Sizi kızdırmak için bekletmiyoruz. Oyunu her halükarda satın alacağınızı bildiğimiz için sizi bekletmiyoruz. Hala oyun üzerinde çalıştığımız için bekletiyoruz"
 
     PC, Xbox 360, Playstation 3, PS4 ve yeni nesil Xbox için geliştirilen oyunu başta Halo hayranları olmak üzere milyonlarca oyuncu bekliyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 1 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 3 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 4 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler