Bungie'den Destiny'nin Betası Hakkında Açıklamalar

03.11.2013 10:20 Alkan Adakaner


    Halo serisinde çok büyük başarı yakalayan Bungie şu sıralar Destiny adlı oyununu bu neslin yanı sıra yeni nesil için hazırlıyor. Oldukça iddialı olan Destiny'nin betasında oyuncuların bu oyunu nasıl oynadığını bilmek Bungie'nin ana amacıymış.
 
    "Oyunun senaryosunu, co-op modunu ve multiplayer modlarını oynayacak kişilere ihtiyaç var. Oyuncuların ilerleyip yeni karakterler yaratmasına ihtiyacımız var; böylece bu sistemleri kendi açımızdan değerlendirebiliriz. Çok sayıda oyuncu sunuculara yüklenmeli ki silahları ve oynanış şekillerini ilk aşamada öğrenelim, multiplayer modların farklı seviyelerde nasıl işlediğini öğrenelim. Destiny üzerinde çalışmak, 1 milyon oyuncunun aynı anda çarpışmasının sunduğu deneyime benzemez.
 
    "Oyunumuzu şekillendireceğiz ve umarız ilk günden herkes için daha iyi bir deneyim sunacağız"
 
    Oyunun betasının 2014 yılının ilk çeyreğinde yapılacağını belirtelim. Muhtemelen oyun önümüzdeki yılın sonuna doğru piyasaya çıkacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 3 Saat önce The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 7 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 9 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 9 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler