Bungie'nin Destiny'de İlham Kaynağı NASA

14.05.2013 13:45 Talha Aynacı

 
   FPS türüne taze bir bakış açısı getiren Halo serisine imza atan Bungie, Microsoft ile biten anlaşmalarının sonunda çoklu platform olarak karşımıza çıkacak Destiny için NASA ile sıkı irtibat halinde olduklarını açıkladı.

   NASA'nın kendileri için değişmez bir ilham kaynağı olduğunu belirten Bungie ekibi konuyla ilgili olarak şu yorumlarda bulundu:

"NASA ile konuşmuyoruz, onlar gelip bizimle konuşuyor. Seçilmiş bir yıldızız ve sürekli olarak bizim ilham kaynağımız olma konusunda baş rolü oynuyorlar."

   NASA'dan Jet Sevk Laboratuvarı görevlisi Dr. Craig Hardgrove geçtiğimiz Ocak ayında Bungie'yi ziyaret etmiş ve yapımcı ekibi ile bilgi alışverişinde bulunmuştu. Tamamiyle yeni bir evren üzerine kurulan Destiny oynanış dinamikleri ve dünyasıyla umut vadediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 13 Dk önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 2 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 14 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler