Burger King'in Kinect Kampanyası Japonya'da

06.12.2010 23:46 Levent Polater


Burger King Generous On Food, Xbox Japan Cheap On Kinects
 
     Amerika'da Kinect çıkışını yapmadan önce bu harika hareket algılama cihazı için harika bir kampanya düzenlendi. Burger King ile anlaşan Microsoft, cihaz çıkışını yapana dek Whopper menüler ile birlikte yapılan promosyonlarda her 15 dakikada bir toplamda 1,500'den fazla Kinect hediye etti.
 
   Japonya'da da aynı şekilde bir kampanya yapıldı. Ancak Amerika'nın aksine Microsoft, yapılan kampanyada Japonya için sadece 20 adet Kinect ayırmış. Bu 20 Kinect'ten birini kazanmanız ise Amerika'daki kampanyaya göre çok zor. Japonların Kinect kazanabilmesi için BK Party Set menüsü ve NY Pizza Burger almaları gerekiyor. Bunların toplam fiyatı ise cep yakan cinsten; toplam 36 dolar! Kazanmanız da kesin değil, hepsi içinde sadece 20 Kinect'in bulunduğu çekilişe dahil olabilmek için. 
 
    Japonya'da 19 Aralık'a kadar devam eden bu kampanyada kazananların çok şanslı olduğunu kazanamayanların ise yine de karnının tıka basa dolacağını söylemek yanlış olmaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler