Burnout Paradise Remastered Ön Siparişe Açıldı

22.02.2018 00:25 Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz günlerde Electronic Arts ve Criterion Games tarafından duyurulan Burnout Paradise Remastered PlayStation Store ve Xbox Store üzerinde ön siparişe açıldı.

• PlayStation Store -- 164,00 TL
• Xbox Store --160,75 (EA Access ile 144,68 TL)
 
   Ayrıca mağazada "Oyun içi satın alma opsiyonu" diye bir açıklama mevcut ancak geliştirici bunun bir hata olduğunu oyunda mikro ödemeler bulunmayacağını doğruladı.
 
 
   Burnout Paradise Remastered 16 Mart'ta konsollar için hem kutulu hem de dijital olarak çıkış yapacak. PC (Origin) versiyonu ise bu yılın sonlarında çıkacak. EA Access aboneleri oyunu 9 Mart'tan itibaren 10 saat boyunca deneme fırsatı bulacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Burnout Paradise Remastered Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler