Burnout Serisi İçin HD Collection Sürümü Düşünülmüyor

30.09.2015 12:42 Ersin Kılıç


     Bazı HD Collection paketleri işinin hakkını verse de bu nesilde bu durumdan adeta gına geldiğini söyleyebiliriz. Daha önce oynadığımız birçok oyun aynı fiyatlarla HD olarak tekrar karşımıza çıkıyor. Bu nesilde en çok şikayet ettiğimiz konuların başında muhakkak bu durum geliyor.
 
     İşte bu konuda sürekli soru aldıklarını dile getiren Criterion Games yapımcıları Twitter hesaplarından konuya açıklık getirmiş. "Burnout HD Collection gelecek mi?" sorularından sıkılan Criterion ekibi bu tür soruları çok sık aldıklarını ama şuan için böyle bir planlarının olmadığı dile getirmiş. Yeni ve daha iyi şeyler yapmak istediklerini dile getiren yapım ekibi böylece yeni projelerine dikkat çekmiş.
 
 .@gatchers Hah! You're not the first with that one. Nice idea but it's still not true. We've moved on to newer, even better things!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Burnout Paradise Ultimate Box Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Digital Extremes Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 6 Şubat 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler