Burnout Yaratıcılarından Yeni Oyun: Danger Zone

26.04.2017 17:06 Gazali Çetinkaya

 
   2014'te Burnout serisinin yapımcıları tarafından açılan bağımsız stüdyo Three Fields Entertainment yeni oyununu duyurdu.
 
   Danger Zone, 3D araç imha oyunu, mayıs ayında PlayStation 4 ve PC (Steam) için çıkış yapacak. Dijital olarak sunulacak oyunun fiyatı ise $12.99 / £9.99 / €12.99 olacak.
 
   Three Fields Entertainment tarafından paylaşılan tanıtım yazısı şu şekilde:
 
 
  

Danger Zone yeni bir 3D araç imha oyunu, bildiğimiz bir tür. Konsept ise basit: En büyük araba kazasını yaratarak nakit için çarpışın.
 
Danger Zone, oyuncuların tehlikeli bir sürücünün yerine geçtiği ve muhteşem çarpışmalardan sağ kalmaya çalıştığı bir sanal çarpışma testidir. Unreal Engine motorunu kullanan Danger Zone gerçek fizik kazaları ile patlayıcı oynanışı birleştirir. Ne kadar çok patlama yaparsanız skorunuz o kadar yüksek olur. 
 
Özellikler:

-Tek kişilik mod 20 benzersiz çarpışma test senaryosu içerir.
-Lidertablosu arkadaşlar ve tüm dünya arasındaki oyuncu skorlarının karşılaştırılmasına izin verir.

 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Danger Zone Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Three Fields Entertainment Dağıtıcısı: Three Fields Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 30 Mayıs 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler