Büyük Spor Kanalı ESPN, e-Spora Adanmış Yeni Bir Kategori Açtı

15.01.2016 12:15 Ömür Gencer


     Geçtiğimiz gün e-spor camiası adına önemli bir gelişme yaşandı. Dünya çapında büyük bir öneme sahip olan spor kanalı ESPN, resmi sitesi üzerinde e-spora ait kategori açtı.
   
      ESPN'nin e-spora adanmış bir kategori açması akıllara ESPN'in başkanının daha önce e-sporlar hakkında yaptığı açıklamayı getiriyor. Açıklamada John Skipper, "eSpor bir spor türü değil, sadece yarışma. Satranç da öyle, dama da. Biz genellikle spor türleriyle ilgileniyoruz." cümlelerine yer vermişti. Firmanın bu kararını değiştirip böyle bir kategori açması ESPN'in e-spor camiasının sandığından daha karlı bir alan olduğunu görmesinden kaynaklanıyor olabilir. 
 
       Bahsettiğimiz ESPN'in e-spor kategorisine buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 6 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 7 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler