CCP Games Yeni Bir MMORPG Üzerinde Çalışıyor

01.01.2018 10:58 Gazali Çetinkaya

 
   Açılan yeni bir iş ilanına göre, Eve Online geliştiricisi CCP Games yeni ve çok iddialı bir MMORPG (Devasa Çok Oyunculu Çevrim İçi Rol Yapma Oyunu) üzerinde çalışıyor.

   Baş tasarımcı için açılan bu iş ilanı türü dışında oyunun kendisi hakkında pek bir detay vermiyor.
 
   "CCP Londra'da yeni ve oldukça iddialı bir MMORPG geliştirmeye öncülük edecek bir ekip kuruyor. Deneyimli tasarımcılara liderlik edecek ve oyunumuzun tasarımının yapımından sorumlu olacak bir baş tasarımcı arıyoruz. İdeal adayın çok sayıda yüksek profilli yapımlarda kendini kanıtlamış olması ve RPG oynanış ve sistem tasarımı geliştirme konusunda deneyimi olması gerekiyor." 
 
    CCP Games bu yeni ve çok iddialı MMORPG dışında first-person shooter Project Nova ve Eve Online'ın mobil versiyonu Project Aurora üzerinde çalışıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EVE Online Platformlar: PC Geliştirici: CCP Dağıtıcısı: Atari Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 12 Mart 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler