CD Projekt 2015'e Kadar 3 Oyun Çıkaracak

The Witcher serisi son dönemlerin en iyi RPG'leri arasına rahatlıkla giriyor
18.11.2011 11:13 Alkan Adakaner

      CD Projekt'in yatırımcılarına sunduğu raporlara göre geliştirici firma önümüzdeki 4 yılda 3 oyunla karşımıza çıkacak. Bu oyunların neler olduğu bilinmiyor, ama The Witcher 3'ü geliştirmek istediklerini biliyoruz.
 
     Gelen bilgilere göre bu 3 projeden bir tanesi büyük ve yepyeni bir oyuna aitmiş. Diğer iki projeden bir tanesi orta bütçeli, diğeri ise daha küçük bütçeli bir oyunmuş.  Bu küçük projelerin gelecek yıl ve 2013'te raflardaki yerini alması (sadece dijital olarak da satılabilir) bekleniyor.
 
     CD Projekt yetkililerinin 2015 yılını işaret etmesi onların yeni nesil bir oyun üzerinde çalışıyor olabileceğini de akla getiriyor. PC tabanlı oyunlar yapan geliştirici kim bilir belki de konsolları temel alan bir projeye de geçebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler