CD Projekt: "Cyberpunk 2077 Aklınızı Alacak"

13.10.2013 08:09 Alkan Adakaner


     The Witcher serisi ile gönülleri kazanmayı başaran CD Projekt Red şimdi de Cyberpunk 2077 adlı bir oyun üzerinde çalışıyor. Bu oyunu 2015 yılında piyasaya çıkarmasını beklediğimiz firma şu an oyunun PC sürümüne odaklanmış durumda.
 
    Yetkililerin açıklamasına göre Cyberpunk 2077'nin yeni nesil sürümlerini onaylamak veya inkar etmek için henüz çok erkenmiş. Buna karşın geliştiriciler şimdiden oyunun aklımızı başımızdan alacak şeylere sahip olacağını söylüyorlar. CD Projekt'ten Rafal Jaki'nin bu konudaki açıklaması şu şekilde:
 
    "Proje gerçekten de oldukça iyi gidiyor. Takımımız büyüyor ve geliştirme aşamamız ilerliyor. Şu an övünmek veya başka bir şey söylemek istemiyorum, ama karşılaşacağınız şeyler aklınızı başınızdan alacak."
 
     CD Projekt'in ilk olarak The Witcher 3: Wild Hunt ile karşımıza çıkacağını da belirtelim. Daha sonra ise CyberPunk 2077 ile karşılaşacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler