CD Projekt Dava Hakkında Açıklamada Bulundu

30.12.2020 18:24 Gazali Çetinkaya

 
Geçtiğimiz hafta ABD'li hukuk bürosu Rosen Law Firm, Cyberpunk 2077 üzerinden CD Projekt'e dava açtığını duyurmuştu ve CD Projekt'ten konu hakkında açıklama geldi.
 
CD Projekt S.A yönetim kurulu tarafından belirtilene göre, 25 Aralık'ta davaya ilişkin bir tebligat alınmış. Şirket ve yönetim kurulu üyelerinin Cyberpunk 2077 ile ilgili olarak şirketin yatırımcılarını yanıltarak zarara uğramalarında yasaların ihlal edilip edilmediğine karar verilmesi için mahkemeye çağrılıyorlar.
 
Rosen Law Firm'ün dava açma sebebi de CD Projekt'in Cyberpunk 2077 ile ilgili olarak yanlış ve yanıltıcı beyanlarda bulunduğu ve neredeyse oynanabilir durumda olmayan konsol versiyonlarını göstermeyerek yalan söylemesiydi. Rosen Law Firm, 16 Ocak 2020 - 17 Aralık 2020 tarihleri arasında CD Projekt'ten menkul kıymet satın alanlar adına toplu dava açtı ve menkul kıymetler kanunu altında CD Projekt yatırımcılarının zararlarını karşılamayı amaçlıyor.
 
CD Projekt, ne kadar tazminat talep edildiğinin belirtilmediğini ve iddialar hakkında kendilerini savunmak için güçlü adımlar atılacağını ifade etti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler