CD Projekt, GOG.com ile Büyümeye Devam Ediyor

30.05.2012 21:07 Samet Konuksal


    Bilindiği üzere CD Projekt'in PC'lerdeki dijital oyun satış platformu GOG.com, eski oyunlarıyla ve DRM'siz yapısıyla birlikte kendisine artı özellik sağlıyor. CD Projekt, konferansı sırasında GOG.com'a yönelik yeni özellikleri paylaştı.
 
     Konferansta değinilen ilk oyun, normal çıkışı sırasında GOG.com'da da çıkan Legend of Grimrock oldu. Belirtilenlere göre Legend of Grimrock, ilk iki ayında site üzerinden 20.000 sattı. GOG.com'un büyümesine yönelik verilen bu figürlerde The Witcher 2 de kullanıldı. Geçtiğimiz sene çıkan Witcher 2'nin aynı site üzerinden, çıktığı ilk 6 ay boyunca 40.000 sattığı belirtildi.
 
     Bunların haricinde CD Projekt'in geçtiğimiz haftalarda yaptığı Fallout etkinliğinden alınan bilgiler de, GOG.com'un büyümesine kanıt olarak gösterildi. Bilgilere göre Fallout'un ücretsiz olarak sunulduğu 48 saat boyunca site, 1.2 milyon kişi tarafından ziyaret edildi ve bu günlerin ilkinde GOG.com, en çok ziyaret edilen 500 site arasına girdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 8 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 4 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 4 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler