CD Projekt RED: Cyberpunk 2077, Uzun Vadede iyi Bir Oyun Olarak Anılacak

27.11.2021 17:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Cyberpunk 2077,  2020'nin en çok beklenen oyunları arasında yer alıyordu. Ancak istediği gibi bir çıkış yapamadı ve oyuncuları hayal kırıklığına uğrattı. Oyun, PlayStation 4 ve Xbox One'da neredeyse oynanamaz durumdaydı. PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC'de ise pek çok sorun yer alıyordu.
 
Polonya merkezli web sitesi Rzeczpospolita ile yaptığı röportajda konuşan Adam Kicinski şunları söyledi:  ''Cyberpunk 2077'nin şirket tarihindeki en iddialı oyun olduğunu ve uzun vadede bunun "çok iyi bir oyun" olarak kabul edileceğine inanıyorum. 27 yıllık tarihimizin en iyi yapımını oyunculara sunmaya çalıştık.
 
Cyberpunk 2077, stüdyomuzun en büyük, en iddialı ve açık ara en karmaşık projesi. Yayınladığımız her yeni Witcher oyununda yaptığımız gibi hemen hemen her açıdan bir adım daha ileri gitmeye çalıştık.
 
Her ne kadar içerisinde sorunlar barındırsa da yine de oluşturmayı başardığımız şeyler, Cyberpunk markasının bilinirliğini ve popülaritesini arttıracak unsurlar. Oyun, çok büyük bir dünyaya, birçok karaktere ve detaya sahip. Bu yüzden uzun vadede Cyberpunk 2077'nin çok iyi bir oyun olarak algılanacağını ve anılacağını düşünüyoruz." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler