CD Projekt RED Üç Yeni Witcher Oyunu Geliştirdiğini Duyurdu

05.10.2022 12:58 Mehmet Tandoğan

 
 
The Witcher ve Cyberpunk 2077 oyunlarıyla ön plana çıkan geliştirici CD Projekt RED, beş yeni projeyi duyurdu.
 
Bu projeler arasında The Molasses Flood tarafından geliştirilen "Sirius" kod adlı yeni bir Witcher oyunu, CD Projekt RED tarafından geliştirilen yeni Witcher üçlemesi, üçüncü taraflarca geliştirilen "Canis Majoris" kod adlı yeni Witcher oyunu, "Orion" kod adlı yeni Cyberpunk 2077 oyunu ve CD Projekt RED tarafından geliştirilen “Hadar” kod adlı tamamen yeni bir IP yer alıyor.
 
 
 
Sirius kod adlı The Molasses Flood oyunu, Witcher evreninde geçiyor. Tek oyunculu deneyimin yanı sıra çok oyunculu bir deneyimi de oyunculara sunmayı hedefliyor.
 
 
 
Witcher Trilogy (Witcher üçlemesi) “'Polaris' kod adlı başka bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Yeni Witcher destanını açacak olan bu yapım, The Witcher 3: Wild Hunt'tan bilinen açık dünya hikaye anlatımını daha da genişletiyor. Destanda üç oyun yer alacak ve altı yıllık bir süre içinde oyunculara sunulacak.
 
 
 
Kod adı 'Canis Majoris' olan bir sonraki proje, başka bir tam sürüm Witcher oyunu olacak. Daha önceki Witcher oyunlarında çalışmış deneyimli geliştiriciler tarafından geliştiriliyor. Unreal Engine 5 motoru kullanılacak.
 
 
 
Bir başka proje ise Orion kod adlı yapım. Bu oyun Cyberpunk 2077'nin devam oyunu olacak.. İddialı planlarımız çok fazla çalışma, özveri ve ekibin daha da büyümesini gerektirecek. 
 
 
 
Son olarak Hadar kod adlı yeni bir IP geliyor. Proje için herhangi bir detay verilmedi. Ancak oyunun erken aşama geliştirmeleri 2021'de başladı.
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler