CD Projekt: RPG'ler Shooter'lardan Daha İyi Olmalı

12.06.2012 12:33 Erkut Köse


   The Witcher ve Cyberpunk oyunlarının yapımcısı CD Projekt, AAA kalitesindeki aksiyon oyunlarıyla yarışmaya hazır olduğunun sinyallerini verdi.
 
   RPG oyunlarının aksiyon oyunlarından daha kötü gözükmesine anlam veremeyen stüdyonun yardımcı kurucusu Marcin Iwinski, konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:
 
"Hikaye RPG'lerde her zaman ön plandadır. Çünkü sizin oynamaya devam etmenizi sağlayan budur. Ama yeni nesil bir konsol aldığınızda ve yeni bir HD TV'ye sahip olduğunuzda, şimdi istediğinizden çok daha güzel grafikler isteyeceksiniz."
 
   Iwinski oldukça doğru bir noktaya temas etmiş durumda. Her ne kadar geliştirdiği oyunlar mükemmele yakın olsa dahi, gelecek nesilde insanlar bundan çok daha fazlasını bekleyeceklerdir. CD Projekt'in bunun farkında olması ve üzerinde çalışması ise sevindirici bir durum.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor -14 Sn önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler