CD Projekt Red: Cyberpunk 2077 Ertelendiğine Değecek

18.01.2020 14:20 Özgür Eroğlu

 
CD Projekt Red'in Nisan ayı içerisinde çıkacak olan ve yılın en çok beklenen oyunlarından biri Cyberpunk 2077 bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde ertelendi. Ertelenme için tam bir sebep açıklanmadı. Oyunun bölüm tasarımcısı Miles Tost ise, oyunun ertelendiğine değeceğini söyledi.
 
CD Projekt Red, daha önce yapmış oldukları oyunlarla zaten oyuncuların güvenini ve sevgisini kazanmıştı. Ancak şirket daha önce "Oyunun çıkış tarihini gerçekten emin olduğumuz zaman açıklayacağız." şeklindeki açıklamasından sonra 2 ay kala böyle bir ertelenme yemesi gerçekten ilginç. Genel bir üstünden geçmek için veya küçük hataları onarmak için 5 aylık bir erteleme yemiş olamaz. Bu yüzden büyük ihtimalle başka planları var diyebiliriz. 
 
Oyunun bölüm tasarımcısı Miles Tost da Twitter üzerinden "Sizi hayal kırıklığına uğrattığımız için özür dileriz. Ancak oyun ertelendiğine değecek. Desteğiniz için teşekkür ederiz." yazdı.
 
Her ne kadar hayal kırıklığına uğrasak da eğer gerçekten oyunu daha iyi hale getireceklerse beklemeye değer gerçekten. Cyberpunk 2077, 17 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler