CD Projekt Red Cyberpunk 2077'deki Din Olgusuna Açıklık Getirdi

26.07.2019 00:57 Nursema Emre

 
Geçtiğimiz günlerde CDPR, Polonyalı bir web sitesiyle yaptığı röportajda Cyberpunk 2077'nin dine nasıl yaklaşım sergileyeceğini dile getirdi.
 
İlk olarak yanlış bir şekilde çevrilen röportaj,daha sonra CD Projekt Red ekibinin IGN'e ulaşmasıyla birlikte düzeltildi.
 
Gry WP: Dinden bahsettiniz. Dinler Cyberpunk dünyasında bulunacak mı? 
 
Tomaskiewicz: Evet ve hem de birçok farklı biçimde. Bahsettiğim gibi bizim oyun anlayışımız gerçek dünyaya dayanıyor. Ve din de toplumun olmazsa olmaz parçalarından bir tanesi. Yani oyunda Hristiyanlığı ve Hristiyanlığın farklı dallarını bununla birlikte Doğu temelli birçok dini göreceğiz. 
 
Gry WP: Bu durum oldukça tartışmalı gözüküyor. 
 
Tomaskiewicz: Oyunda din konusundan kaçınmak istemiyoruz, dünyanın gerçekliği bizim için oldukça önemli. Bununla birlikte dini temalar içeren görevlerde bu tür kutsal şeylere saygısızlık etmediğimizden emin olmak isteriz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler