CD Projekt: Tek Oyunculu Oyunlarda Mikro Ödeme Sistemi Gereksiz

01.04.2024 21:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Cyberpunk 2077 ve The Witcher stüdyosu CD Projekt yeni açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda tek oyunculu oyunlara ilişkin çeşitli görüşler paylaşıldı ve mikro ödeme sistemlerinin oldukça gereksiz olduğu vurgulandı.
 
Dragon's Dogma 2 bu durumdan dolayı bir hayli eleştirildi
 
 
 
CD Projekt'in CFO'su Nielubowicz yaptığı açıklamalarla oyun içi ödemelere değindi. Örnek olarak, yakın zamanda Capcom tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2 gösterildi.
 
Bildiğiniz üzere oyun çıkışıyla 21 ayrı DLC paketi ile birlikte sunuldu ve oyunda hızlı seyahat etmek veya karakterleri düzenlemek için bu ek paketlere sahip olmamız gerekti. Ancak ek paket içerisinde yer alan bazı unsurların oyun içerisinde bulunduğunu aktarabiliyoruz.
 
Nielubowicz'in açıklamaları bunlarla sınırlı kalmadı ve ek olarak şunları söyledi: “Tek oyunculu oyunlarda mikro ödeme sistemlerine gerek duymuyoruz ancak gelecekte çok oyunculu projelerde bu çözümü kullanabileceğimizi de aktarabiliyoruz.”
 
Bildiğiniz üzere Capcom bu ayın başlarında mikro ödeme sistemi ile eleştirildiğinden dolayı oyunculardan özür diledi.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 32 Dk önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 1 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 7 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler