CD Projekt: The Witcher 2 ile İşimiz Henüz Bitmedi

The Witcher 2 önümüzdeki yılın başında Xbox 360'ta boy gösterecek
26.09.2011 10:47 Alkan Adakaner


      The Witcher 2: Assassins of Kings'e doyamadınız mı? Merak etmeyin CD Projekt Red'in ek paket planları var. Böylece Geralt'ın macerası yeni bir oyun piyasaya sürmeden önce genişleyecek gibi görünüyor.

     CD Projeckt’ten Jan Bartkowicz henüz resmi bir duyuru yapmadıklarını, şimdiden The Witcher 3'ün veya hikayeyi ele alacak herhangi bir şeyin duyurusunu yapamayacak olmalarına rağmen The Witcher 2'nin hikayenin devam edebileceği bir şekilde tasarlandığını söylüyor.

     The Witcher 2'nin son güncellemesinin ver 2.0 olmadığını da belirten yetkili, ileride yayınlamayı düşündükleri bir şeylerin olduğunu söyledi. Bartkowicz'in kastettiği şeyin bir ek paket olduğu konusunda şüphemiz yok, zaten daha önce de yetkililer bir ek paketin varlığına yönelik ipuçları vermişlerdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 5 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 6 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 7 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 9 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler