CD Projekt'in Haftaya Önemli Bir Duyurusu Var

29.03.2012 14:38 Ersin Kılıç


     Witcher oyunları ile hatırı sayılır bir hayran kitlesi yaratan CD Projekt, benim de en favori oyun firmalarımdan birisi. Özellikle kendi içlerinde olmalarına rağmen son derece özgün bir şekilde karşımıza çıkan ekip, önümüzdeki günlerde The Witcher 2'nin Xbox 360 sürümünün piyasaya çıkacağı için oldukça heyecanlı gözüküyor.
 
     Diğer firmaların aksine bir port olmasına rağmen oyuna çok büyük yenilikler katan ekibin anlaşılan başka sürprizleri de var. Yeni karakterler, yeni mekanlar ve görevleri içerecek olan Witcher 2'nin Xbox 360 sürümü için yeni bir duyuru önümüzdeki hafta yapılacak.
 
     "Oyun önümüzdeki iki hafta içerisinde çıkmış olacak. Ama sanıyorum oyuncuları önümüzdeki haftalarda şaşırtmaya devam edeceğiz. 5 Nisan'da bir sunum yapacağız ve gerçekten olağanüstü bir duyuru yapacağız." açıklamasını yapan CD projekt CEO'su Marcin Iwinski, bu sunumu kesinlikle izlememiz gerektiğini de sözlerine eklemiş.
 
     Açıkçası bu açıklama beni oldukça heyecanlandırdı. Bakalım oyunun çıkışına bu kadar kısa bir süre kalmışken nasıl bir sürpriz ile karşılaşacağız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 3 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 4 Saat önce Nexon, The First Descendant İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınladı 4 Saat önce Train Valley World Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler