CS:GO'nun Yeni Güncellemesi Hile Karşıtı Sistem Trusted Modunu Getiriyor

09.07.2020 17:51 Gazali Çetinkaya

 
Valve, Counter-Strike: Global Offensive için yeni yayınladığı güncellemeyle birlikte oyunun yeni hile karşıtı sistemi Trusted modunu tanıttı.

Trusted modu üçüncü parti yazılımların oyunla olan etkileşimini engelliyor ve hile kullanımının önüne geçmeyi amaçlıyor.

Mod oyunu açarken varsayılan olarak geliyor. Eğer devre dışı bırakmak isterseniz özellikler ve başlatma seçeneklerini ayarla dedikten sonra en sona -untrusted yazısını eklemeniz gerekli. Valve, devre dışı bırakmanın güven faktörünü negatif olarak etkileyebileceği konusunda uyardı.
 
Mod beraberinde bazı problemleri de beraberinde getirmiş gibi görünüyor. Kullanıcılar tarafından belirtilene göre OBS, Discord, Spotify ve Nvidia Game Filter gibi oyun üzerinde hiçbir etkisi olmayan programlar bile problemler çıkarıyor ve performans düşüşlerine yol açıyor. Ayrıca topluluk sunucuları üzerinde mevcut olan resmi olmayan oyun modlarının çalışabilmesi için de modun devre dışı bırakılması gerekebilir. 
 
Counter-Strike: Global Offensive Steam'de oynaması ücretsiz olarak ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler