CS: GO Öncesi, Serinin Eski Oyunlarına %66 İndirim

07.08.2012 21:13 Tunahan Başol


     Tam 2 hafta sonra bugün yayımlanacak olan ve bugün ön siparişleri açılan Counter Strike: Global Offensive'in çıkışının öncesi serinin eski oyunlarında %66 indirim yapılmış durumda.
 
     Steam tarafından uygulanan bu indirimler sayesinde Counter Strike ve Counter Strike: Condition Zero 3.40$ karşılığında satışa sunulurken, Counter Strike: Source de 6.80$ fiyat etiketiyle alıcılarını bekliyor. Ayrıca Counter Strike: Global Offensive'i ön sipariş ile satın alırsanız 14.99$ yerine 13.49$ ödeyeceksiniz.
 
     Diğer bir hafta ortası indirimi ise Payday: The Heist için yapılmış. Oyunların Steam sayfalarına buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 45 Dk önce PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 5 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler