CS: GO'nun 2 Yeni Oyun Modu Açıklandı

De_Dust haritası yenilenmiş hâliyle karşımıza çıkacak.
28.02.2012 23:17 Levent Polater

 
    Counter-Strike, Global Offensive sürümü ile sıkı bir dönüş yapmayı amaçlıyor. CS: GO ile ilgili yeni bir şeyler duymayı hedefleyen hayranlar için Valve, bugün yapımın 2 oyun modunu açıkladı.
 
     Oyun için 2 mod gözler önüne serildi. Bunlardan biri VIP mod, diğeri ise Arsenal mod olarak duyuruldu:
 
VIP Mod: Bu modda takımlardan birinde oyunculardan biri değişmeli olarak VIP rolünü üstleniyor ve bu ekibin diğer oyuncuları bu VIP'yi korumaya çalışıyorlar. Karşı takım, VIP'yi öldürmeyi başarırsa onlar kazanıyor, ya da VIP ölmeden görevini yerine getiren ekip galibiyete ulaşan taraf oluyor.
 
Arsenal Mod: Her oyuncu bir tabanca ile rounda başlar ve her öldürdükleri oyuncu başına silahları değişir. Tanıdık geldi, değil mi? Call of Duty oyuncuları bu modun aynısını Gun Game'den hatırlayacaklardır.
 
    Valve, ayrıca oyun modlarında "Ranked matchmaking" olacağını böylece eş beceriye sahip oyuncuların aynı sunucularda eşleşeceğini açıkladı. Kulağa hoş geliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 1 Dk önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 1 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 2 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 2 Saat önce Meat İnceleme: Tüyler Ürpertici Kısa Bir Deneyim 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler