CS: Go'ya Battle Royal Modu mu Geliyor?

19.12.2017 11:08 Gökhan Yılmaz

 
      PUBG'nin popülerliği benzer türde oyunların ortaya çıkmasına neden olmuş ve başta Fortnite, sonrasında ise GTA Online'da benzer bir mod ve Ark: Survival Evolved'da benzer bir mod görmüştük. Şimdi ise CS:Go'ya benzer bir modun geleceği konuşuluyor.
 
     Geçtiğimiz sene Mayıs ayında henüz oyuna eklenmemiş bazı kayıtlar bulunmaktaydı ve oklar, çıplak elle dövüşmek, adrenalin iğneleri gibi yeni öğeler bulunmaktaydı. Valve News Network'ün haberine göre hayatta kalmanın son evreleri gibi oyun mekaniklerinden bahsediliyor ve survival_island haritasından söz ediliyor.
 
     Elbette CS:Go'da daha önce yine referans verilmiş güncelleme içerikleri görmüştük ve bunlardan Half Life 3 gibi bazıları hiç bir zaman gün yüzü görmedi. Resmi bir açıklamaya kadar hala söylenti olarak sayabiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler