CS Haritası Webzen'in Yeni Oyununda Gözüktü

27.08.2012 10:48 Tunahan Başol


     Counter Strike'ın hangi oyunu olursa olsun belki de en çok oynanan haritası olan ünlü de_dust2, Webzen'in şu sıralar kapalı betasını gerçekleştirdiği oyunu Arctic Combat'ta gözüktü.

     PC Gamer'a konuşan Webzen yetkilileri, meşhur haritanın "çok benzer bir kopyasını" yaptıklarını söyledi, ve orijinalinden ayrılan belli noktalarının olacağının sözünü verdi.
 
     Arctic Combat'ta 'Sand Storm' adını alan haritayı aşağıdaki videoda görebilir ve böylece kendi kararınızı verebilirsiniz. Konuyla ilgili Valve'dan açıklama bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 2 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 4 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 5 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler