Çabuk, Medal of Honor Pacific Assault Ücretsiz!

25.03.2016 11:46 Gökhan Yılmaz

  
     Origin hesabınız varsa EA'in oyunculara ısmarladığı bir oyunu daha kütüphanenize ekleme zamanı geldi. İkinci Dünya Savaşı'nın pasifik cephelerini konu alan Medal of Honor Pacific Assault ücretsiz olarak sunuluyor.
 
     Bir zamanlar FPS'lerin İkinci Dünya Savaşı'na odaklandığı günlerden kalma yapım, Allied Assault(2002) kadar iyi olmasa da ortalama bir oyundu ve 2004 yılında çıkmıştı. Medal of Honor serisi devam edecek mi bilmiyoruz ama eğer oynamadıysanız ve o zamanları özlüyorsanız sizin için güzel bir fırsat diyebiliriz.
 
     Ücretsiz oyuna sahip olmak için Origin hesabınıza girerek mağaza sayfasından oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ama çabuk olmanız gerekiyor zira EA'in bu kampanyaları ne zaman biter hiç belli olmuyor. Oyunu bir kere eklediniz mi bir daha sürekli olarak hesabınızda kalacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 21 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler