Call Of Duty 2018 Söylentiye Göre Black Ops 4

05.02.2018 17:45 Gazali Çetinkaya

 
   Nintendo Labo ve Dark Souls Remastered Switch versiyonunu resmi duyuradan önce bildiren Marcus Sellars bu yıl çıkacak Call of Duty oyununun Black Ops 4 olacağını söylüyor.

   Marcus Sellars tarafından belirtilene göre, Call of Duty: Black Ops 4 PlayStation 4, Xbox One, PC, Switch için çıkış yapacak ve oyun modern zamanlarda geçecek. Marcus Sellars ayrıca Switch versiyonunun indirilebilir içerik, HD Rumble ve hareket kontrollerini destekleyeceğini ve Switch versiyonu portunu Call of Duty oyunlarına aşina bir firmanın üstleneceğini de belirtti.
 
  World at War ve Black Ops oyunları ile tanıdığımız Treyarch Ağustos 2017'de açtığı bir ilanında geliştirdikleri Call Of Duty oyununun modern zamanlarda yani günümüzde geçeceğini işaret etmişti.  
 
   Activision bir sonraki Call of Duty oyunu hakkında henüz resmi açıklamada bulunmadı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler