Call of Duty 4'e Star Wars Modu Yapıldı!

Oyanışın değiştirilmediğini görmek güzel.
05.07.2011 15:36 Levent Polater

 
    Alman modding gruplarından Black Monkeys, 2009 yılından beridir uğraştıkları büyük projeyi sonlandırdılar. Call of Duty: 4 Modern Warfare'e Star Wars modu getirmeyi başardılar ve herkesi bu modu indirmeye davet ettiler.
 
    Tamamen hayran yapımı olan bu moda Star Wars Mod: Galactic Warfare adı verildi. Mekanlar, karakterler ve silahlar Star Wars evrenindekilere göre uyarlandı. Modern Warfare multiplayer oynanışı ise değiştirilmedi. Imperial Forces trooper ya da Rebel Alliance soldier taraflarından birini seçip başlıyorsunuz savaşmaya.

    Şu anda 7 haritası bulunan modda, 'viper droid' ve 'airstrike' gibi kendine has killstreak'ler de bulunuyor. Airstrike'larda Y-Wing ve Tie-Bomber yıldız savaşçıları kullanılıyor. Her yönüyle Star Wars ve Call of Duty hayranlarını tek bir noktada buluşturan bu moda yoğun bir ilgi gösterileceğini tahmin ediyorum. İlginizi çektiyse buraya tıklayarak mod dosyasını indirebilirsiniz. Aşağıda ise tanıtım videosu bulunuyor. İyi seyirler:

[DHVIDEO=2784]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty 4 : Modern Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 3 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 4 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 6 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 7 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler