Call of Duty 7'den Vietnam Sesleri Geliyor

19.02.2010 15:54 Levent Polater

 
 
Call of Duty 7 çalışmalarına tam gaz devam eden Treyarch'ın hangi konuyu veya hangi savaşı benimseyeceği merak konusu oluyor haliyle... Bu konuda az çok yapılan tahminler oyunun Vietnam savaşıyla ilgili olacağıydı. Görünüşe göre bu tahminler tutuyor.
 
Amerikalı bir casting şirketinin Call of Duty 7 seslendirme çalışmaları için çıkardığı isimlere bakıldığında bu kişilerin Vietnam'lı bir grubu canlandıracakları ortaya çıkıyor. Böylelikle oyunun Vietnam savaşını konu edineceği fikirleri daha da sağlamlaşıyor.
 
Listeye bakıldığında oyunda 4 ana karakter olacağı görülüyor.Bu karakterler şöyle tanımlanıyor; İlki Barnes, "2. dünya savaşının vatansever gazisi, herhangi bir durum ve sounda çabucak düşünüp karar veren tam bir lider", Joseph Lewis, "fiziksel olarak çok iyi" diye tabir edilen 20'li yaşlarda siyahi bir adam; Jason Hudson, 30'lu yaşlarda ve "15 yılı aşkın ordu tecrübesi, harika bir taktisyen ve görev koordinatörü"; ve son olarak Kristina Ivanova, Rusya doğumlu yakın dövüş uzmanı ve CIA görevlisi, dondurucu derecede soğukkanlılığıyla tanınıyor.
 
Activision bu sene sonunda yeni bir Treyarch oyununun geleceğinden bahsetmesine rağmen bu yeni bir bilgi katmamayı tercih ediyor. Activision'dan hala yeni Call of Duty hakkında bilgiler duyurması bekleniyor, yoksa bir şeyler öğrenmek için dedektifçilik yapmaktan başka çaremiz yok gibi görünüyor.
 
Seslendirmeleri yapacak kişilerin daha detaylı bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.


Kaynak

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler