Call of Duty: Advanced Warfare'ın Zombi Modundan Oynanış Videosu Sızdırıldı

31.10.2014 04:27 Tayfun Kumaş

 
    Call of Duty: Advanced Warfare'ın çıkışına dört gün kala oyuna erkenden erişen bir kullanıcı, oyunun zombi moduna ait oynanış videosu sızdırdı. Activision, her yere yayılan bu videoyu ortadan kaldırmaya çalışırken, aşağıdaki oynatıcımızdan bu videoyu rahatça izleyebilirsiniz.

    Videoya baktığımızda geçtiğimiz günlerde söylenti olarak bahsettiğimiz exoskeleton giysili zombiler gerçekten de oyunda yer alıyor. Şimdiye kadar piyasada bir sürü zombili oyun, film, dizi yer aldı ancak bu tarz bir zombi aktivitesi biraz değişik olmuş diyebiliriz. En azından bilinen klasik zombi yapıtlarından farklı. Bu zombili modun ise "Exo Survival" moduna ait olduğu sızdırılan bilgiler arasında.

    Activision'un şimdiye kadar bu modu neden duyurmadığı da merak konusu. Belki de oyunda bizi bekleyen önemli süprizler var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Advanced Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 2 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler