Call of Duty, Birkaç Yıl Daha PlayStation Konsollarında Kalıyor

04.09.2022 13:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer, The Verge'e yaptığı bir açıklamada, Microsoft olarak Ocak ayında Sony ile bir anlaşma imzaladıklarını belirtti (Bu süreçte PlayStation başkanı Jim Ryan'a yazılı bir bildiri gönderildiği belirtiliyor). Anlaşmaya göre Microsoft, Call of Duty'yi birkaç yıl daha PlayStation konsollarında tutacak.
 
Spencer, konu hakkında şunları söyledi: "Ocak ayında Sony'ye, mevcut sözleşmenin ötesinde bir teklif daha sunduk ve aramızda anlaşmaya vardık. Bu kapsamda en az birkaç yıl daha Call of Duty'yi PlayStation konsollarında tutma garantisi elde ettik."
 
Kesin yıl sayısı belli olmamasına rağmen Sony'nin Call of Duty için pazarlama anlaşmasının 2024'te sona ereceği ve "birkaç yıl" cümlesinin de muhtemelen 3 veya daha fazlasına denk geleceği bildiriliyor.
 
Öte yandan geldiğimiz noktada Sony'nin PS5 konsollarına yaptığı zamdan sonra Microsoft, Xbox Series X/S konsollarına herhangi bir zam yapılmayacağı belirtti. Video Games Chronicle'a konuşan bir Microsoft sözcüsü, Xbox Series X/S'e fiyat artışının planlanmadığını bildirdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler