Call of Duty: Black Ops 2'nin Yeni DLC'si Sızdı

28.03.2013 17:41 Samet Konuksal


    Call of Duty serisi, ana oyunlar kadar DLC'leriyle de oldukça fazla kazanan bir seri olarak tanınıyor. Black Ops 2'nin DLC'leri konusunda oldukça yavaş ilerleyen Activison cephesinden yeni DLC haberi geldi.
 
   Bugün, oyunun resmi internet sitesinin kaynak kodlarında aşağıdan da ulaşabileceğiniz Uprising adındaki bir DLC'ye rastlandı.
"background: #000 url(‘/content/dam/atvi/callofduty/blackops2/cod-bo2/dlc/dlc2-uprising-bg.jpg’) center top no-repeat;"

    Kodların devamında ise Uprising DLC'siyle ilgili bir tanıtım metni gözüktü. Tanıtım metninde Uprising DLC'sinin Studio, Vertigo ve Mob of the Dead ismindeki haritalara sahip olacağına dair bir bilgi verilmiş. Sitedeki yazıda, Mob of the Dead isimli haritanın Treyarch'ın şimdiye kadar geliştirdiği en ürkütücü zombi modu deneyimi olacağı belirtilmiş. 
 
Bakalım resmi haberler ne zaman gelecek?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler