Call of Duty Black Ops 3 Denemek İsteyenler İçin Hafta Sonu Ücretsiz!

26.02.2016 16:27 Tunahan Safdır

 
     Daha önceden de bazı yapımlarda karşımıza çıkan belirli bir süreliğine ücretsiz erişim olanağı bu hafta sonu için Call of Duty: Black Ops III'te yaşanacak.
 
     Oyunun PC sürümünün Steam üzerindeki Multiplayer Starter Pack versiyonu bu hafta sonu boyunca ücretsiz olacak. Oyunun multiplayer modlarını deneme fırsatı veren başlangıç paketiyle birlikte oyuncular çoklu oyuncu ortamında Call of Duty: Black Ops III'ü deneyim etme fırsatı bulacaklar.
 
     Ayrıca oyunun ilk genişleme paketinin çıkışına az bir süre kalması şerefine PC ve Xbox One için hafta sonu iki kat tecrübe puanı etkinlikleri de oyuncuları bekliyor olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 9 Dk önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 12 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler