Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Nisan Ayı Boyunca Oynaması Ücretsiz

02.04.2019 11:39 Gazali Çetinkaya

 
 
Yayıncı Activision ve geliştirici Treyarch, Call of Duty: Black Ops 4'ün battle royale modu Blackout'un bu ay boyunca herkes için oynaması ücretsiz olacağını duyurdu.

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout ücretsiz sürümü bugün içinde PlayStation Store, Xbox Store ve Battle.net üzerinden indirmeye ve oynamaya açılacak ve 30 Nisan tarihine kadar ücretsiz olarak oynanabilir olacak.

Bugün ayrıca Blackout için Alcatraz haritası geliyor. Alcatraz haritası ilk olarak PlayStation 4 platformundaki oyunculara sunulacak. Daha sonraki bir tarihte Xbox One ve PC'ye de gelecek. Muhtemelen bir hafta sonra.

Call of Duty: Black Ops 4'ün tam sürümü PlayStation Store'da 469,00 TL, Xbox Store'da 470,50 TL ve Battle.net'te EUR 59.99.

Alcatraz haritası için yayınlanan yeni tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler