Call of Duty: Black Ops 4 Tanıtıldı

17.05.2018 21:52 Gazali Çetinkaya

   Treyarch, Call of Duty serisinin yeni oyunu Black Ops 4'ün resmi tanıtımını gerçekleştirdi.
 
   Call of Duty: Black Ops 4'te multiplayer, zombi ve battle royale modu bulunacak. Treyarch bir senaryo modunun olmayacağını doğruladı.
 
   Multiplayer modunda ilk göze çarpan şey bazı uzmanlar ya da karakter sınıfları dışında artık ayaklarımız yere basacak. Treyarch çift zıplama ve duvarda yürüme olaylarının bu oyunda olmayacağını doğruladı. Dikkat çeken başka bir özellik ise artık sağlık kendi kendine yenilenmeyecek, kontrolcüye atanmış bir tuşla kendinize can basacaksınız. Black Ops 4 her biri kendine özgü silahları, ekipmanları ve oynanış özellikleri olan Uzmanlara sahip olacak. Bunların dışında Pick 10 sistemi, yenilenmiş bir silah kontrolü sistemi, silah özelleştirme seçenekleri, oyuncu hareketleri ve daha fazlası bulunacak. 
 
   Multiplayer modu için yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
 
   Call of Duty: Black Ops 4 üç farklı zombi modu ile birlikte çıkış yapacak. Bu modlar IX, Voyage of Despair ve Blood of the Dead. Zombi modlarının zorluğu ayarlanabilecek ve oyuncular isterse tek başına botlar ile birlikte de oynayabilecek. Aşağıdaki fragmanlardan zombi modlarının karakterlerine ve temalarına göz atabilirsiniz. 
 
 
 
 
 
 
 
   Battle royale modu Blackout adıyla Call of Duty serisine de dahil oluyor. Henüz modun kaç oyuncu ile oynanacağını bilmiyoruz ancak haritanın klasik bir Call of Duty multiplayer haritasından 1,500 kat daha büyük olacağı söyleniyor. Zombiler dahil olmak üzere Black Ops serisinden tanıdık karakterler bu modda bulunacak ve kara, hava ve denizaltı araçları kullanılabilir olacak.
 
 
 
   Call of Duty: Black Ops 4 PC'de sadece Blizzard'ın Battle.net platformu üzerinden satışa sunulacak. PC versiyonu için serideki en büyük geliştirme ekibine sahip olduğunu belirten Treyarch PC versiyonunu Beenox ortaklığıyla geliştirdiğini duyurdu. PC versiyonu tamamen optimize edilmiş bir deneyim, serbest frame rate oranı, 4K çözünürlük, HDR, ultra geniş monitörler desteği ve spesifik donanımlara göre performans ve görsel kaliteyi kapsamlı bir şekilde özelleştirme imkanı sunacak. Ayrıca Treyarch ve Beenox sosyal sistemler, güvenlik ve sunucu stabilitesini arttırmak adına Blizzard'daki ekiple özel olarak çalışmış.
 
   Call of Duty: Black Ops 4 için özel bir beta gerçekleşecek ve bu betaya sadece oyunu ön sipariş veren kullanıcılar erişebilecek. Oyun PlayStation Store ile Xbox Games Store'da 229,00 TL ve Battle.net'te ise 59.99 EURO.

   Call of Duty: Black Ops 4, 12 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 43 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler