Call of Duty MW3 Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz

05.04.2024 15:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Call of Duty Modern Warfare 3'ün ücretsiz deneme sürümü kısa süre içinde oyunculara sunulacak. 4 Nisan ile 8 Nisan tarihleri arasında tamamen ücretsiz bir şekilde edinebileceğiniz ve hafta sonu boyunca dilediğiniz şekilde oynayabileceğiniz sürüm oyuncuları bekliyor.
 
5 klasik oyun modunu içerecek
 
 
 
Call of Duty Modern Warfare 3'ün ücretsiz deneme sürümü içerisinde 5 klasik oyun modu yer alıyor. Bu modlar arasında Hardpoint, Kill Confirmed, Capture the Flag, Domination ve Team Deathmatch bulunuyor. Tüm bu modları test ederken 9 kişiye kadar destek sunan çok oyunculu haritayı da deneyebiliyorsunuz. Ayrıca oyuncular MW Zombies moduna geçiş yapabiliyor ve bir grup arkadaşıyla beraber zombilerle mücadele edebiliyor.
 
Diğer taraftan, ücretsiz sürüm PC, Xbox ve PlayStation platformlarında mevcut olacak. Hangi platforma sahipseniz, aşağıdaki linklerden birine tıklayarak bu deneme sürümünden faydalanabilirsiniz.
 
Call of Duty Modern Warfare 3 (Steam)
Call of Duty Modern Warfare 3 (Battle.net)
Call of Duty Modern Warfare 3 (Xbox Store)
Call of Duty Modern Warfare 3 (PlayStation Store)
 
Öte yandan oyunun Steam sayfasına bakacak olursak "çoğunlukla olumsuz" etiketine sahip olduğunu belirtebiliriz. Diğer taraftan oyunun 70 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olduğunu da aktaralım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! -18 Sn önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 3 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler