Call of Duty Markası 2019 Yılında 1.248 Milyar Dolar Kazandırdı

06.01.2020 13:51 Özgür Eroğlu

 
2019 yılını geride bıraktık ve satış verileri açıklanmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde de 2019 yılındaki dijital satışlar açıklandı. 2019 yılındaki genel satış verilerine buradaki haberimizden bakabilirsiniz. 
 
Call of Duty'nin'nin 2019 yılında en fazla kazanç elde ettiği yapımlar Call of Duty: Modern Warfare, Call of Duty: Black Ops IV ve Call of Duty Mobile. Kazançları sırayla, 647 Milyon $, 487 milyon $ ve 116 milyon $. Tüm bu kazançları topladığımız zaman Call of Duty markasının sadece bu 3 oyunun dijital gelirlerinden, şirketlere kazandırdığı toplam miktar 1.248 milyar $.
 
Bu sayıya serinin diğer oyunlarının ve kutulu satışların dahil olmadığını söyleyelim. Evet, çok fazla satmamıştır diğer oyunlar ve kutulu sürümler ancak hepsi bir araya geldiğinde gerçekten inanılmaz bir sayıya ulaştığını rahatlıkla söyleyebiliriz.
 
Sizlerin de tahmin edebileceği gibi, bu durum sonucunda her yıl en az bir tane yeni Call of Duty oyunu görmeye devam edeceğimizi rahatlıkla söyleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 22 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler