Call of Duty Mobile, 650 Milyon indirmeye Ulaştı

09.05.2022 19:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Activision Blizzard, oynaması ücretsiz aksiyon nişancı oyunu Call of Duty Mobile'ın 650 milyon indirmeyi aştığını ve 1 milyar doların üzerinde kazanç sağladığını duyurdu.
 
Activision Blizzard'ın yıllık raporunda şu ifadeler yer alıyor: "Konsol ve PC platformlarında olduğu gibi Mobil cihazlarda da güçlü kalmaya devam ediyoruz. Call of Duty Mobile'ın çıkışından bu yana 650 milyonu aşkın indirme elde ettik. Bunun yanı sıra oyun içi harcamalar ile yıllık 1 milyar doların üzerinde kazanç sağladık.
 
Dünya çapında Call of Duty Mobile indirilmeye ve oynanmaya devam ediliyor. Mobil cihazlardaki Call of Duty oyuncularının sayısı ile Konsol ve PC platformlarındaki oyuncu sayısı neredeyse aynı (2021 yılı itibarıyla).
 
Konsol ve PC'de oynaması ücretsiz Warzone deneyiminin başarısı göz önüne alındığında bu hiç de kolay bir başarı değil. Artık geleceğe daha emin adımlarla bakıyoruz. Mobil oyunlar üzerinde çalışabilecek oldukça büyük ve yetenekli bir ekip kuruyoruz. Bu ekip, Warzone ve Call of Duty serisini yeni zirvelere taşımaya yardımcı olacak "

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty®: Mobile Platformlar: Mobil Geliştirici: Tencent Games Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler