Call of Duty: Mobile Batıya Geliyor

19.03.2019 07:22 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Tencent daha öncesinde Call of Duty: Legends of War adıyla Avustralya ve Çin'de çıkış yapmış olan oynaması ücretsiz birinci şahıs nişancı oyunu Call of Duty: Mobile'ın Kuzey Amerika, Güney Amerika ve Avrupa'da iOS ve Android cihazlara geleceğini duyurdu. Açık beta bu yaz seçili bölgelerde düzenlenecek. Açık betaya oyunun resmi websitesi üzerinden ön kayıt yaptırabilirsiniz. Resmi çıkış tarihi henüz duyurulmadı.

Tencent'in ödüllü stüdyosu Timi stüdyo tarafından geliştirilen oyun Black Ops ve Modern Warfare dahil olmak üzere Call of Duty serisinden çeşitli haritalar, modlar, silahlar ve karakterler içeriyor. Bu modlardan bazıları Team Deathmatch, Search and Destroy ve Free-For-All; haritalardan bazıları da Nuketown, Crash ve Hijacked. Unity real-time 3D geliştirme platformunu kullanan oyun için klasik bir çok oyunculu modun yanı sıra yakında oynanabilir yeni modlar da duyurulacak.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 7 Dk önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart Yeni PS5 Güncellemesi Topluluk Oyun Yardımı Sistemini Getiriyor 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler